OP ZOEK NAAR IT PROFESSIONALS?

De vraag naar IT’ers neemt nog steeds toe, ook voor 2023 verwachten arbeidsmarktexperts dat de vraag naar IT’ers alleen nog maar zal stijgen. Wist u dat er gemiddeld 10.000 vacatures open staan en het aanbod nog steeds te klein is? Dat betekent dat wanneer u op zoek gaat naar een IT-professional u vaak lang moet zoeken af een hoger salarisbod moet doen dan uw concurrent.

Het kan ook op een andere manier, een waarbij u snel over de juiste mensen beschikt, tegen een lager tarief en u loopt geen risico’s. Spreekt u dit aan? Dat vertellen wij u graag meer over de IT-academie als partner in uw zoektocht naar IT professionals met de juiste kennis.

Doelgericht op zoek naar talent, daar staan wij voor!

WIJ DENKEN MET U MEE

Ben jij als bedrijf ook te lang bezig met het werven naar goed opgeleid personeel? Staan vacatures daardoor veel te lang open?

Schakel dan de IT-Academie in. Wij bieden junior IT’ers aan vers van de IT-Academie met een werk/leerperiode van 4 maanden. In deze periode worden ze begeleid en zullen zij zich verder ontwikkelen d.m.v scholing en certificering. Deze kosten zijn voor de IT-Academie en niet voor u als bedrijf. Na de werk/leerperiode wordt het contact omgezet naar detachering met de optie voor detavast.

Geen bedrijfrisico's
Geen opleidingskosten
Aantrekkelijk tarief
Snel extra personeel

WERVING EN SELECTIE

Om aan de training te mogen deelnemen gaat een intensieve selectie vooraf. Wij stellen eisen aan toekomstige IT’ers en selecteren alleen kandidaten die volledig aan het profiel voldoen. Hierbij wordt geselecteerd op: motivatie, leerbaarheid, analytisch vermogen en beheersing van de Engelse taal. Ook wordt er een competentietest afgenomen.

Alleen de beste kandidaten krijgen een plek in de IT-Academie en worden aan het bedrijfsleven aangeboden.

PLAATSINGSMOGELIJKHEDEN

De toekomstige IT’ers worden gedurende 4 maanden geplaatst in een werk/leerperiode. In deze periode doen de cursisten ervaring op en leer je de potentiële kandidaten voor jouw bedrijf beter kennen. Na 4 maanden volgt plaatsing op basis van detachering met de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Er zijn verschillende plaatsingsmogelijkheden:

  • Proefplaatsing van 4 maanden
  • Detachering
  • Detavast

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? neem dan contact met ons op via: info@it-academie.nl

KOM MET ONS IN CONTACT...

EN VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN