BEN JIJ KLAAR VOOR DE IT ACADEMIE?

Opleiding tot basis systeembeheerder/Servicedesk Medewerker

Als servicedeskmedewerker beheers jij techniek én communicatie als geen ander. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT-omgeving binnen een organisatie. Je helpt gebruikers door het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Je weet dat organisaties afhankelijk zijn van de door jou beheerde omgeving, dat motiveert je om snel te handelen en klanttevredenheid hoog in het vaandel te hebben.  

IT-Zaken is een snel groeiende IT-dienstverlener. Om de groei en de continuïteit te waarborgen leiden wij via de IT-Academie mensen met die passie voor het werkveld en die zich verder willen ontwikkelen.

Als je de opleiding succesvol afrond, analytisch en pragmatisch bent ingesteld en als je past binnen het team van IT-Zaken dan word jij misschien wel onze nieuwe collega.

DE OPLEIDING

In de basisopleiding van servicedeskmedewerker leren wij je alle handelingen waar je in je toekomstige functie mee te maken krijgt.

Tijdens de opleiding doorloop je verschillende modules welke zijn gericht op de basiskennis die je nodig heb om te starten als servicedeskmedewerker. Je wordt begeleid door ervaren docenten die zelf in het werkveld nog steeds actief zijn. Zij leren jou de kneepjes van het vak in een korte opleiding waarbij de praktijk centraal staat.

De opleiding wordt gegeven als werk/leer traject. Dit betekent dat alles wat je leert tijdens de lessen gelijk toegepast wordt in de praktijk. Wij zorgen voor een werkplek bij de leukste klanten waarbij je geregeld naar het buitenland mag om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Wij bieden de mogelijkheid om erkende certificaten te behalen en bij goed functioneren krijg je een arbeidscontract bij ons aangeboden.

LESPROGRAMMA

Wat zijn de onderwerpen die wij behandelen?

 • Algemene IT kennis   
  1. De veelvoorkomende IT-begrippen
  2. Architecturen
  3. Loopbaanmogelijkheden
 • Te behalen certificaten*
  1. ITIL V4
  2. ComptiaA++
  3. MS900
 • Leer/werk periode
  Na de opleiding ga jij 4 maanden werken in de praktijk om alles wat je hebt geleerd toe te passen.

  *Opmerking: het is mogelijk om in overleg aanvullende certificaten te behalen.