IT-OPLEIDING AFGEROND EN WIL JE JEZELF VERDER ONTWIKKELEN IN HET BUITENLAND?

Dan is de IT-Academie iets voor jou!

De IT-Academie is dé IT-opleider van Noord-Brabant die jou nu tijdelijk baangarantie in het buitenland kan bieden. Doe ervaringen op voor het leven in steden als Rome, Berlijn, Londen, Milaan en Dubai.

De IT-Academie stoomt jou in een korte tijd helemaal klaar voor het internationale bedrijfsleven. Je wordt opgeleid tot servicedeskmedewerker en je krijgt tijdelijk een extra training om jouw opdracht in het buitenland goed uit te voeren.

Zet ook de volgende stap in jouw carrière en maak deel uit van een ambitieus internationaal team!

DE OPLEIDING

In de basisopleiding van servicedeskmedewerker leren wij je alle handelingen waar je in je toekomstige functie mee te maken krijgt.

Tijdens de opleiding doorloop je verschillende modules welke zijn gericht op de basiskennis die je nodig heb om te starten als servicedeskmedewerker. Je wordt begeleid door ervaren docenten die zelf in het werkveld nog steeds actief zijn. Zij leren jou de kneepjes van het vak in een korte opleiding waarbij de praktijk centraal staat.

De opleiding wordt gegeven als werk/leer traject. Dit betekent dat alles wat je leert tijdens de lessen gelijk toegepast wordt in de praktijk. Wij zorgen voor een werkplek bij de leukste klanten waarbij je geregeld naar het buitenland mag om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Wij bieden de mogelijkheid om erkende certificaten te behalen en bij goed functioneren krijg je een arbeidscontract bij ons aangeboden.

LESPROGRAMMA

Wat zijn de onderwerpen die wij behandelen?

 • Algemene IT kennis   
  1. De veelvoorkomende IT-begrippen
  2. Architecturen
  3. Loopbaanmogelijkheden
  4. EXTRA: Training werken in het buiteland
 • Te behalen certificaten*
  1. ITIL V4
  2. ComptiaA++
  3. MS900
 • Leer/werk periode
  Na de opleiding ga jij 4 maanden werken in de praktijk om alles wat je hebt geleerd toe te passen.

*Opmerking: het is mogelijk om in overleg aanvullende certificaten te behalen.